2021-01-25 10:03Pressmeddelande

Nypremiär för Jämtlands Dry Hop Helles

null

Den 9 februari släpps Jämtlands Dry Hop Helles i Systembolagets tillfälliga sortiment och kommer då att finnas tillgänglig i ca 100 butiker runt om i landet. Ölen kommer också att vara styckvis beställningsbar online för leverans till kundens lokala butik. 

 – Det är oerhört glädjande att vi kammade hem den här offerten till Systembolagets tillfälliga sortiment i hård konkurrens med andra öldistributörer. En offert vinner man endast på kvalitet och smak, så det känns verkligen hedrande, säger Anders Thelenius VD Jämtlands Bryggeri.

Jämtland Dry Hop Helles är en ljus lager och lanserades för första gången i Systembolagets sortiment Lokalt & Småskaligt hösten 2019. David Jones, Jämtlands Bryggeris bryggmästare sedan flera år tillbaka, beskriver Dry Hop Helles så här:

– Dry Hop Helles är vår moderna tolkning av vår klassiker Hell. En välhumlad lager med de ädlaste humlesorterna från The Pacific Northwest. En fräsch, lite fruktig lager med smaknyanser av melon och grapefrukt. Detta i kombination med en väl avvägd beska, säger David Jones bryggmästare Jämtlands Bryggeri.

  • Jämtlands Dry Hop Helles 5,2%
  • Art nr 31208
  • Pris 21:90 kr/st

Läs mer:
https://www.jamtlandsbryggeri....
https://www.systembolaget.se/p...

För mer information kontakta:
Anders Thelenius, VD
Tel: 070-676 94 86
E-post: anders.thelenius@jamtlandsbryggeri.se


Om Jämtlands Bryggeri

Jämtlands Bryggeri är en av pionjärerna när det gäller svensk hantverksöl och har sedan starten 1996 bryggt öl i Pilgrimstad, 3 mil sydost om Östersund. Bryggeriet har 9 anställda och årsproduktionen uppgår till ca 900 000 liter. Sortimentet består av drygt 20 ölsorter, varav en handfull är säsongsöl.


Kontaktpersoner

Anders Thelenius
VD
Anders Thelenius